> Om oss

Om oss

Hvem er totalstrøm?

Totalstrøm er en norsk bedrift som sammenligner andre eksterne strømleverandører og deres produkter. Vi jobber kontinuerlig med å finne de billigste og beste strømavtalene slik at du som forbruker kan sammenligne priser lett og oversiktlig alt på et sted. Vårt mål er å gi deg – Billig strøm , Miljøvennlig strøm og ikke minst strømtilbud med best verdi per kWh.

Totalstrøm utvikles og driftes av WebCon AS , et digitalt markedsføringsbyrå med fokus på web design,nettbutikk og resultatbasert markedsføring.

Vår unike søkemotor oppdaterer priser og informasjon fra de største strømleverandørene hverdag, vi anbefaler alikevell og dobbelsjekke pris og vilkår hos leverandøren når har funnet strømavtalen du vil ha pga stadig endring i pris og vilkår hos strømleverandørene.

Tjenesten vår er helt kostnadsfri, ingen skjultekostnader vil påløpe.

Markedets billigste strømavtaler

Hos oss finner du markedets billigste strømavtalestrømtilbud og strømkampanjer. Vår jobb er å sørge for at du slipper å betale mer for strømmen enn du må. Tjenesten vår er lett,effektiv og det beste av alt helt gratis.

Du slipper å bruke tid på å sammenligne priser og strømavtaler på tvers av ulike nettsider. Du kan også få rådgivning om hvilken strømavtale som passer ditt forbruk best, enten det er spotpris, variabel pris eller fastpris.

  • Du får markedets billigste strømavtaler.
  • Du slipper å lete etter billig strøm der du bor.
  • Du sparer masse penger på strømregningen.
  • Fyll ut skjemaet direkte hos strømleverandøren
  • Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.