> Personvernerklæring

Personvernerklæring

Totalstrøm AS (“Totalstrøm”, “vi” eller “oss”) er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt.

Denne policyen forklarer hvordan vi bruker eventuell personlig informasjon du gir til oss via vårt nettsted, app eller kundesenter. Vennligst les den nøye. Vi kan endre denne policyen. Vi legger inn eventuelle endringer på denne siden, så vennligst sjekke tilbake ofte.

Med hensyn til databeskyttelsesloven er kontrolløren Totalstrøm AS.

Vår Databeskyttelse Ansvarlig er Totalstrøm. Du kan kontakte oss på gdpr@totalstrom.no .

Informasjon vi kan samle inn fra deg

Vi kan samle inn og behandle følgende informasjon om deg:

●    Informasjon du gir oss
 • Du kan gi oss informasjon på flere måter, blant annet ved å fylle ut skjemaer på våre nettsteder eller på våre apper eller ved å prate med oss via telefon, e-post og live chat. Dette inkluderer informasjon du oppgir når du registrerer deg for en konto, søker etter en prissammenligning eller et tilbud, inngår en kontrakt for levering av tjenester, inngår en konkurranse, forfremmelse eller undersøkelse eller rapporterer problemer med våre tjenester.
 • Den personlige informasjonen du oppgir kan inneholde navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, og annen informasjon om deg, slik at vi kan gi deg vår prissammenligning, bytte og andre tjenester.
 • For noen produkter kan det hende du må gi oss visse spesifikke kategoridata slik at vi kan gi deg tilbud. Når du oppgir denne informasjonen til oss, vil vi be om ditt samtykke til å bruke dine spesielle kategoridata i samsvar med denne personvernreglene. Hvis du ikke samtykker i den bruken, kan du kanskje ikke fortsette med tilbudet.
●    Informasjon vi samler om deg
 • Når du bruker våre nettsteder eller apper, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert din IP-adresse, informasjon om besøket ditt (inkludert hvordan du kom til våre nettsteder) og hvordan du bruker tjenestene våre. Vi kan kombinere denne informasjonen med andre opplysninger du har gitt oss, eller som vi har mottatt fra andre kilder.
●    Informasjon vi mottar fra andre kilder
 • Hvis du bruker noen av de andre nettstedene eller tjenestene som tilbys av Totalstrøm, kan vi motta informasjon om deg eller enheten din i forhold til den bruken, inkludert din IP-adresse, informasjon om dine besøk, og hvordan du bruker tjenestene til Totalstrøm.
 • Vi samarbeider tett med tredjeparter (for eksempel forretningspartnere, annonseringsnettverk, analyseleverandører og søkeleverandører) og kan motta informasjon om deg fra dem. Dette kan inkludere sosio-demografisk informasjon og opplysninger om dine sannsynlige interesser basert på din tidligere nettlesing og kjøp. Vi kan kombinere denne informasjonen med andre opplysninger du har gitt oss, eller som vi samlet om deg.
Hvordan vi bruker dine personlige opplysninger

Vi bruker personlig informasjon om deg i forbindelse med følgende formål:

 • Tilby våre tjenester til deg og oppfylle dine forespørsler
  • Gir deg den informasjonen, produktene og tjenestene du ber om fra oss (inkludert å gi deg prissammenligning og bytte tjenester).
  • Fullfører eventuelle transaksjoner du gjør med oss
  • Administrere kampanjer eller konkurranser du går inn med oss
  • Tillater deg å delta i våre interaktive funksjoner når du velger å gjøre det.
 • Markedsføring og reklame
  • Gi deg og andre informasjon om varer og tjenester som vi tilbyr som vi tror kan interessere deg eller dem, noe som kan være basert på konklusjoner om dine eller deres sannsynlige interesser basert på din aktivitet på nettsteder som drives av Totalstrøm eller tredjeparter.
  • Tilpasse eller forbedre din erfaring med tjenestene våre, som kan bruke konklusjoner om dine sannsynlige interesser basert på din aktivitet på nettsteder som drives av Totalstrøm eller tredjeparter.
  • Levere relevante reklame til deg på nettsteder som drives av Totalstrøm eller tredjeparter eller i direkte kommunikasjon fra oss, som kan bruke konklusjoner om dine sannsynlige interesser basert på din aktivitet på nettsteder som drives av Totalstrøm eller tredjeparter.
  • Måle og forstå effektiviteten av annonsering vi tjener til deg og andre.
 • Service forbedring og kontoadministrasjon
  • Sikre at innholdet vårt presenteres på den mest effektive måten for deg og enheten din.
  • Administrere våre nettsteder og apper og for intern bedriftsadministrasjon (for eksempel feilsøking, dataanalyse, testing, forskning, statistikk og spørreundersøkelser).
  • Beskytte våre og tredjeparts interesser og som en del av vår innsats for å holde våre tjenester trygge.
  • Administrerer og driver kontoen din hos oss.
Juridisk grunnlag for behandling

Vårt juridiske grunnlag for å behandle dine personlige opplysninger for de formålene som er beskrevet ovenfor, vil typisk være ett av følgende:

●    Kontrakt
 • Det er nødvendig for oss å behandle dine personlige opplysninger for å utføre en kontrakt som du er en del av, eller å ta skritt på forespørsel før du inngår en kontrakt.
●    Samtykke
 • Du har samtykket til at du bruker dine personlige opplysninger til dette formålet (for eksempel når du oppretter en konto hos oss, samtykker i å motta markedsføringsepost fra oss eller opprette et varsel). Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å slette informasjonen fra kontoen din eller oppdatere markedsføringsinnstillingene dine.
●    Legitime interesser
 • Det er i våre legitime interesser å bruke dine personlige opplysninger til å operere, forbedre og fremme våre tjenester (for eksempel når vi tilpasser din erfaring med våre tjenester eller bruker informasjonen din til analyseformål) og for å beskytte vår virksomhet. Noen ganger kan vi behandle dine personlige opplysninger når det er i legitime interesser til et annet selskap.
●    Juridiske forpliktelser
 • Det er nødvendig for oss å bruke dine personlige opplysninger for oss eller et annet selskap for å overholde en juridisk forpliktelse.

Hvor du gir oss spesielle kategoridata (for eksempel informasjon om helsen din eller tidligere kriminelle overbevisninger, som for eksempel kjøring lovbrudd), vil vi søke ditt uttrykkelige samtykke til å behandle denne informasjonen.

Dele din personlige informasjon

Vi deler IT-infrastruktur med andre Selskaper, og derfor kan vi dele dine personlige opplysninger med de  Selskapene som hjelper deg med å lagre dataene dine effektivt og sikkert. Andre Selskaper kan få tilgang til dine personlige opplysninger for å hjelpe deg med tjenester som du ber om fra de Selskapene (for eksempel for å hjelpe deg med å administrere hjemmet ditt) og å gi deg relevante anbefalinger fra andre tjenester og produkter. Disse anbefalingene kan bruke konklusjoner om dine interesser basert på aktiviteten din på våre nettsteder og apper og på andre nettsteder og apper som drives av Totalstrøm.

Vi kan også dele dine personlige opplysninger med tredjeparter under følgende omstendigheter:

●    Våre tjenesteleverandører: for å hjelpe oss med å drive vår virksomhet og utføre tjenester du ber om
 • Vi kan gi dine personlige opplysninger til våre samarbeidspartnere, leverandører og underleverandører som tilbyr tjenester til oss eller hvor det er nødvendig å utføre en tjeneste du har bedt om. Dette inkluderer å sette vår undersøkelse partnere i kontakt med deg slik at vi kan finne ut hva du synes om dine erfaringer med Totalstrøm.
●    Annonsører og annonseringsnettverk: å gi relevante annonser til deg og andre
 • Vi kan gi dine personlige opplysninger til våre annonseringspartnere og annonseringsnettverk som krever den informasjonen for å velge og vise relevante annonser til deg og andre.
●    Analytikk- og søkemotorleverandører: for å hjelpe oss med å forbedre våre tjenester
 • Vi kan gi informasjon om ditt besøk til analytikk og søkemotorleverandører for å hjelpe oss med å forbedre og optimalisere tjenestene våre. Vi deler vanligvis denne informasjonen i et skjema som ikke direkte identifiserer deg.

Vi kan også dele dine personlige opplysninger med tredjeparter av følgende grunner:

●    Hvis vi selger eller kjøper noen virksomhet eller eiendeler
 • Hvis vi selger eller kjøper noen virksomheter eller eiendeler, kan vi avsløre din personlige informasjon til den potensielle selgeren eller kjøperen av den virksomheten eller disse eiendelene, sammen med dens profesjonelle rådgivere. Dersom Totalstrøm (eller i det vesentlige alle sine eiendeler) er anskaffet, vil personlige opplysninger som innehas av det om sine brukere være en av de overførte eiendeler.
●    For å få faglig rådgivning
 • Vi kan avsløre dine personlige opplysninger for å få faglig rådgivning (for eksempel fra advokater eller finansielle rådgivere).
●    For å overholde en juridisk forpliktelse
 • Vi kan avsløre dine personlige opplysninger om nødvendig å gjøre det ved lov eller som svar på en forespørsel fra rettshåndhevelse eller en annen regulerende myndighet. Vi kan avsløre dine personlige opplysninger for å håndheve våre avtaler med deg eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten av Totalstrøm, dets brukere eller andre.Dette inkluderer deling av personlig opplysninger med andre organisasjoner for å forebygge svindel.
Lagring av dine personlige opplysninger

Vi kan overføre, lagre eller behandle dine personlige opplysninger utenfor det Europeiske Økonomiske Samarbeidsområdet (“EØS”). Loven i enkelte land gir kanskje ikke så mye juridisk beskyttelse for dine personlige opplysninger som i EØS.

Ved å sende inn dine personlige opplysninger, godtar du denne overføringen, lagringen eller behandlingen. Når vi bruker tjenesteleverandører utenfor EØS, er vi avhengige av godkjente dataoverføringsmekanismer (for eksempel EUs Standard Kontraktsbetingelser og EU-USAs Personvern Skjerm) for å sikre at dine personlige opplysninger er tilstrekkelig beskyttet i mottakerlandet.

Dessverre er overføring av informasjon over Internett ikke helt sikker. Vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige opplysninger, men vi kan ikke garantere sikkerheten, og overføring skjer på egen risiko. Når vi har mottatt dine personlige opplysninger, bruker vi strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å forhindre uautorisert tilgang.

Vi beholder dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for de formålene de behandles for. Disse periodene varierer avhengig av innholdet av informasjon og samhandlingen du har med oss. Du kan når som helst slette Totalstrøm-kontoen din ved å bruke konto innstillingssiden.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen lignende teknologi for å skille deg fra andre brukere av våre nettsteder og apper (inkludert når du besøker tredjeparts nettsteder). Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du bruker våre tjenester (for eksempel å huske påloggingsopplysningene dine og forbedre våre tjenester). Vi bruker også informasjonskapsler og lignende teknologier for å vise deg mer personlig annonsering, inkludert Totalstrøm-annonser på andre nettsteder. Du kan justere innstillingene i nettleseren din for å nekte informasjonskapsler, men noen av våre tjenester kunne ikke fungere skikkelig hvis du gjør det. For detaljerte opplysninger om informasjonskapslene vi bruker og hvorfor vi bruker dem, vennligst les vår Informasjonskapsler Policy.

Velger bort fra innsamling av informasjon av tredjeparts annonsører

Våre tredjeparts annonsører og annonseleverandør nettverk (“Annonseleverandører“) kan gi deg annonser på våre nettsteder og apper eller på andre nettsteder. For å gjøre disse annonsene mer relevante og bidra til å måle effektiviteten, kan Annonseleverandørene bruke informasjonskapsler og lignende teknologier. De registrerer aktiviteten din (inkludert besøkte sider) og anslår hvilken informasjon som interesserer deg mest. De bruker denne informasjonen i samsvar med deres egne retningslinjer for personvern. For en lenke til hver av disse retningslinjene og for informasjon om hvordan du kan velge bort fra dette, vennligst les vår Informasjonskapsler.

Dine rettigheter

Du har rett til å be oss om å ikke behandle dine personlige opplysninger til markedsføringsformål. Du kan når som helst gjøre det ved å oppdatere e-post preferansene dine i Totalstrøm-kontoen din, eller ved å klikke på “unsubscribe”-lenken i en markedsføringsepost vi sender deg. Du kan også velge bort fra markedsføringen ved å sende en e-post til kundeservice@totalstrom.no.

Databeskyttelsesloven gir deg rett til å få tilgang til dine personlige opplysninger, protestere mot bruken av dine personlige opplysninger til visse formål, og retten til å slette, begrense eller motta en maskinlesbar kopi av dine personlige opplysninger. Du kan få tilgang til, oppdatere og slette Totalstrøm-kontoinformasjonen din ved å logge deg på Totalstrøm-kontoen din. Hvis du ikke kan oppfylle din forespørsel ved hjelp av disse verktøyene, vennligst send en e-post til gdpr@totalstrom.no eller kontakt oss ved å bruke adressen nedenfor.

Vi håndterer forespørselen din i samsvar med loven. Dette betyr at det kan være juridiske grunner til at vi ikke kan oppfylle alle forespørsler.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Våre nettsteder og apper kan inneholde lenker til andre nettsteder. Disse personvernreglene gjelder ikke for de andre nettstedene, og vi godtar ikke ansvar for innholdet på andre nettsteder. Vennligst sjekk personvernpolitikken til alle andre nettsteder før du sender inn personlig opplysninger til dem.

Kontakt oss

Om du har spørsmål om disse personvernreglene eller hvordan Totalstrøm behandler dine personlige opplysninger, kan du kontakte oss ved hjelp av detaljene nedenfor:

Post: Databeskyttelse Ansvarlig, Totalstrøm AS

Epost: gdpr@Totalstrom.no

Vi håper at vi vil kunne løse eventuelle spørsmål eller bekymringer du har

[ultimate_gdpr_policy_accept]